Kjendiz.no

Viralt

Influenser brutalt drept under livestream

(KINA): Drapet på den tibetanske influenseren Lhamo (30) under et direktesendt livstream på Douyin har rystet Kina. Nå er eksmannen dømt til døden.

Published

on

Foto: Douyin

Det brutale drapet på den tibetanske influenseren skal ha utløst massive debatter og medieoppmerksomhet i Kina etter at eksmannen tok livet av henne på en direktesendt video.

Det var i september 2020 at Lhamo snakket til sine 200.000 følgere på Douyin, men plutselig kommer det en mann inn på kjøkkenet hvor Lhamo sitter. Det er hennes eksmann, og deretter hører seerne et skrik før skjermen går i svart.

Douyin er den kinesiske versjonen av Tik Tok, og Lhamo hadde et stort følgeskare.

Seerne satt igjen forskrekket og visste ikke hva som hadde skjedd før et familiemedlem gikk ut i media og fortalte om hva som hadde skjedd.

Søsteren skal ha rykket ut til bopel der Lhamo bodde, og fant henne skadet. Ifølge The Guardian skal søsteren ha fortalt at Lhamo hadde vanskeligheter med å puste. På sykehuset skal det ha kommet frem at 90 prosent av kroppen hennes var utsatt for brannskader.

Familien gikk ut og ba om donasjoner for å få gjennomført behandlingen.

Politiet skal ha etterforsket saken på rekord tid og ut fra en teori, tror de at eksmannen skal ha dynket henne i bensin, for så å sette fyr på Lhamo.

Ifølge avisen skal domstolen i Aba tibetanske og Qiang etniske minoriteter i Sichuan-provinsen ha dømt eksmannen til døden. Domstolen mener det er en alvorlig sak og må få konsekvenser

I over tid har Lhamo frontet en viktig sak på det sosiale mediet, hvor hun tryglet om å få barna og seg selv vekk fra eksmannens voldelige oppførsel.

Flere kinesiske medier melder om at hun skal ha blitt presset på å gifte seg på nytt med eksmannen, etter å ha blitt skilt fra tidligere tid.

Lik Kjendiz.no på Facebook!

Copyright © 2022 | Extraavisen.no | Ansvarlig redaktør: Daniel DeNiazi | Nettredaktør: Martin Ravndal | Eies av DeNiazi Media (org.nr: 929 218 906)