Kjendiz.no

Kjendiz

Nora Emilie i sjokk etter nyheten om selvmordet

(KJENDIZ): Natt til mandag ble det kjent at det var skjønnhetsdronningen, Cheslie Kryst som tok livet sitt. Nora Emilie Nakken tok budskapet svært tungt.

Published

on

Foto: Jørgen Kvam

– Dette er helt ubeskrivelig trist. Helt hjerteskjærende at en ung og vakker jente som henne kan velge å gjøre noe slikt, sier Nakken til Extraavisen.

Gjennom hennes deltakelse i Miss Norway og Miss Universe har den unge trønderen hatt Cheslie Kryst som sitt forbilde.

– Hun har vært en stor inspirasjon og stemme gjennom Miss Universe og som Miss USA ved å snakke om om mental helse, og hvor viktig det er å dele sine tanker.

Lik Kjendiz.no på Facebook!

Instagram skal hun ha avlagt en avsluttende beskjed før hun hoppet fra en bygning i New York:

“Måtte denne dagen bringe deg hvile og fred”.

Til avisen kommer Nakken med en sterk oppfordring:

– Av henne må vi virkelig lære at man må møte folk på en vennlig måte. Man vet aldri hva en person går igjennom eller hva folk føler på innsiden.

Under hennes deltakelse i Miss USA og Miss North Carolina ble Cheslie en viktig stemme for mange som slet med sin mentale helse. I årevis skal hun ha deltatt på flere forebyggende prosjekter mot selvmord.

– Vi er knust og i dyp sorg når vi nå må fortelle at vår kjære Cheslie er gått bort. Hennes lys inspirerte andre rundt i verden med hennes skjønnhet og styrke. Hun brydde seg, hun elsket, hun lo og hun strålte. Cheslie legemliggjorde kjærlighet og hjalp andre enten hjennom jobben som advokat for sosial rettferdighet, som Miss USA og som vert for «Extra». Men viktigst, som en datter, søster, venn, mento og kollega. Vi vet at hennes innflytelse vil leve videre, skriver familien i en uttalelse, ifølge New York Post.

ble 30 år gammel og etterlater seg foreldre i stor sorg.

Copyright © 2022 | Extraavisen.no | Ansvarlig redaktør: Daniel DeNiazi | Nettredaktør: Martin Ravndal | Eies av DeNiazi Media (org.nr: 929 218 906)