Kjendiz.no

Musikk

Olivia Lobato sin “Syrener” i ny drakt – akustisk versjon med Ramón

Låten “Syrener” ble sluppet for over ett år siden, og har blitt en av sommerenes heteste låter i 2022. Låten fikk ordentlig fart etter å ha gått viralt på TikTok i vår, som smittet over til Spotify hvor den har ligget på topp 5 i både Sverige og Norge. Nå slipper Olivia en akustisk versjon med en av Norges største artister Ramón. Tidligere i år covret Ramón “Syrener” på TikTok, nærmere en halv million mennesker har sett videoene og ventet i spenning på dette samarbeidet.

Published

on

Foto: Universal Music Norge

Hør låten her.

23 år gamle Ramón har allerede skapt et navn for seg selv. To EP’er og en rekke imponerende konserter har vist at over 150.000 følgere på sosiale medier ikke har kommet til ved en tilfeldighet – de ærlige og sårbare tekstene har truffet en stadig voksende gruppe fans og følgere som kjenner seg igjen i Ramón sin åpenhet, både i musikken og livet.

Første singel fra hans debutalbum, “ok jeg lover”, slo satte ny streamingrekord og gikk rett inn som nummer 1 på Spotify sin toppliste, hvor den ble liggende i en hel måned. Etter en måned hadde den streamet til platina, og “ok jeg lover” var lenge den mest spilte låten på norsk radio.

18 år gamle Olivia Lobato fra Stockholm skriver smertefullt og drømmende om livets store stunder. Med sin fengslende sangstemme fikk Olivia tidlig et navn på TikTok, hvor hun tolket kjente svenske poplåter. Allerede første gang hun gikk i studio for å skrive selv ble låten “Syrener” et faktum. En vakker, men samtidig melankolsk sommerlåt som har tatt både Norge og Sverige med storm.

Lik Kjendiz.no på Facebook!

Copyright © 2022 | Extraavisen.no | Ansvarlig redaktør: Daniel DeNiazi | Nettredaktør: Martin Ravndal | Eies av DeNiazi Media (org.nr: 929 218 906)