Kjendiz.no

Musikk

Snow Boyz slipper ny musikk for sommeren – Kom da

Snow Boyz har den siste tiden vært i studio og kokt opp låter for å servere fansen i sommer. Fredag 22. Juli slipper brødrene “Kom da”.

Published

on

Foto: Universal Music Norge

“Kom da, navnet sier for seg selv. Drip og kommas er alltid velkomne hos oss. Derfor vi sier “Kom da” til drip og kommas. Drip står for stil og kommas står for flus til de som lurer.” sier Snow Boyz.

“Vi var i studio med gutta mens vi hørte gjennom noe beats. Wavy var keen på å høre noe Bennochio beats og ba Bennochio sette på sine beats, men han var opptatt med noe annet og hørte ikke på det Wavy ba om. Plutselig ropte Wavy, “Ey Bennochio kom da, sett på noe beats mann” Med en gang han viste oss den første beaten begynte Wavy å synge “Kom da, Kom da”. Ja mann, det var sånn låta ble til as..”

Fredag 22. Juli slipper duoen endelig ny musikk. De er klare for å gi ut “Kom da”.
Tidligere i år gjestet de Tina & Bettina på singelen “Brannbil”.

Brødrene Rafael og Paulo Domingos alias Wavy Marley og $k!p utgjør duoen Snow Boyz. Etter duoen ble dannet i 2009, har de sammen herjet live scenen i Oslo i flere år med en energibombe av et show! Snow Boyz har vist seg å være blant de mest allsidige og oppfinnsomme artistene vi har i Norge i dag, og beveger seg uanstrengt mellom sjangre som rap, afro-pop og trap.

Lik Kjendiz.no på Facebook!

Copyright © 2022 | Extraavisen.no | Ansvarlig redaktør: Daniel DeNiazi | Nettredaktør: Martin Ravndal | Eies av DeNiazi Media (org.nr: 929 218 906)