Kjendiz.no

Kjendiz

Tilstår grovt tyveri

Den kjente artisten Kristoffer Cezinando Karlsen (26) må i retten mandag 16. mai for å avgi sin tilståelse etter å ha deltatt i flere grove tyverier.

Published

on

Cezinando fra lanseringen av barneboken Bokstavene i 2020 / Pressefoto: Sebastian Bjerkvik /Aschehoug

Det var VG som først skrev om saken i midten av mars måned, men da var ikke navnet på artisten offentliggjort. Det er en omfattende tyverisak hvor kunstklær, kunstverk og designmøbler til en verdi av flere hundre tusen kroner har blitt stjålet.

26-åringens advokat Mette Yvonne Larsen sa til NRK i mars at Karlsen angret typt på tyveriene som har vært. I følge advokaten skal artisten ha samarbeidet godt med Politiet og bedt om en tilståelsessak.

VG skriver også at tyveriene skal være tilknyttet et større kriminelt miljø, hvor fire menn allerede har vært varetektsfenglet i saken.

Kristoffer Cezinando Karlsen er kjent under navnet Cezinando, og er en norsk artist og låtskriver. Han ga ut sin første EP som 16-åring, og har siden den gang vunnet en rekke priser. Artisten er nok mest kjent med sin låt “Håper du har plass” som vant sin andre P3 Gull-pris i 2017, i følge Wikipedia.

Lik Kjendiz.no på Facebook!

Copyright © 2022 | Extraavisen.no | Ansvarlig redaktør: Daniel DeNiazi | Nettredaktør: Martin Ravndal | Eies av DeNiazi Media (org.nr: 929 218 906)