Kjendiz.no

Kjendiz

Victor Sotberg til TV 2

Den populære programlederen Victor Sotberg begynner i TV 2.

Published

on

Victor Sotberg. Foto: Thomas Andersen/TV 2

– Dette blir spennende og jeg er veldig glad for nye utfordringer. Jeg gleder meg til å utvikle og utfolde meg videre med nye konsepter i TV 2. Vi har lagt mange kule planer, som jeg kan fortelle mer om snart. Jeg gleder meg masse, sier Victor Sotberg.

Victor er en populær programleder og YouTube-profil. Akkurat nå er han å se som programleder på lørdagskveldene i «Alle mot 1» på NRK, og har de siste fire årene vært programleder i «FlippKlipp» på NRK.

Han har også deltatt i flere store underholdningskonsepter de siste årene – som «Skal vi danse», «71 grader nord» og «Maskorama».

– Vi er så glade for at Victor Sotberg har valgt å begynne i TV 2! Han er en kreativ og engasjerende programleder, og jeg vet mange vil glede seg over det han skal gjøre sammen med oss fremover, sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2.

Lik Kjendiz.no på Facebook!

Copyright © 2022 | Extraavisen.no | Ansvarlig redaktør: Daniel DeNiazi | Nettredaktør: Martin Ravndal | Eies av DeNiazi Media (org.nr: 929 218 906)